Fortnite oynadığımda oyun çöküyor?

onlaranlamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selam, nasılsınız? Küçük bir sorunum var. Fortnite oynadığımda oyun çöküyor ve ardından bir çökme raporu mesajı alıyorum. Ekran kartımın bağlantısının kesilmesi ve çalışmaya devam edememesi gibi birçok şeyi denedim. Bir sürü şey denedim ama hala çözemedim. Hatta ekran kartı yuvasını bile değiştirdim.

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen iletişime geçsin. Çok teşekkür ederim.

Eğer ekran kartı sadece kısa süreliğine bağlantı kaybediyorsa, daha çok ekran kartı sürücülerine, sıcaklığa, güç kaynağına veya donanım arızasına bakardım. PCIe yuvasını değiştirmek mantıklı bir testti olası arızalı yuvayı belirlemeye yardımcı olur.

Bir sonraki adımım, grafik sürücüsünü temiz bir şekilde yeniden yüklemek ve oyun oynarken GPU ve CPU sıcaklıklarını izlemek olurdu. Epic Games ayrıca, Fortnite çökmeleri yaşıyorsanız grafik sürücülerinizi güncellemenizi, oyun dosyalarını doğrulamanızı ve uzun oyun seansları sırasında sıcaklıkları kontrol etmenizi önerir.

Hangi ekran kartına, güç kaynağına, işlemciye ve RAM'e sahip olduğunuzu bilmek önemlidir. Ayrıca, çökme raporunda tam olarak ne yazdığı veya Windows'un olay günlüğünde "Ekran sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu" veya benzeri bir hata bildirip bildirmediği de önemlidir. Bu sorunun sürücüden mi yoksa donanımdan mı kaynaklandığını belirlemeye yardımcı olacaktır.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri