Sizce Tüm Zamanların En Büyük Aksiyon Kahramanı Kimdir?

OlduBy

Kayıtlı Kullanıcı
Keaneu Reeves'in tüm zamanların en büyük aksiyon kahramanı olduğunu düşünüyorum, yakın dövüş becerilerinin yanı sıra silahlı çatışma becerilerini de gösterdiği Matrix ve John Wick filmleri var. Ayrıca Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger'in iyi aksiyon kahramanları olduğuna inanıyorum. Sizce listede kimler olmalı?

Keaneu Reeves'in tüm zamanların en büyük aksiyon kahramanı olduğunu düşünüyorum, yakın dövüş becerilerinin yanı sıra silahlı çatışma becerilerini de gösterdiği Matrix ve John Wick filmleri var. Ayrıca Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger'in iyi aksiyon kahramanları olduğuna inanıyorum. Sizce listede kimler olmalı?
Hayranı olmasam da Arnold Schwarzenegger'in tüm zamanların en büyük aksiyon kahramanı olduğunu düşünüyorum. Terminator'dan Predator'a, varlığı, ikonik tek cümlelikleri ve fizikselliği aksiyon filmlerinin tüm bir dönemini tanımladı.

Bruce Lee'yi listeye almamanıza şaşırdım. Karizması ve dövüş sanatları yetenekleri olağanüstü ve efsanevi bir aksiyon kahramanı.

Benim için en iyi aksiyon kahramanı Cüneyt ARKIN abicim daha ne olsun.

Keaneu Reeves benim içinde iyi bir oyuncu aksiyon dalında olsun komedi dalında olsun başarılı efsaneler arasındadır.

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.