Sizce Tüm Zamanların En Büyük Aksiyon Kahramanı Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OlduBy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OlduBy

Kayıtlı Kullanıcı
Keaneu Reeves'in tüm zamanların en büyük aksiyon kahramanı olduğunu düşünüyorum, yakın dövüş becerilerinin yanı sıra silahlı çatışma becerilerini de gösterdiği Matrix ve John Wick filmleri var. Ayrıca Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger'in iyi aksiyon kahramanları olduğuna inanıyorum. Sizce listede kimler olmalı?

Keaneu Reeves'in tüm zamanların en büyük aksiyon kahramanı olduğunu düşünüyorum, yakın dövüş becerilerinin yanı sıra silahlı çatışma becerilerini de gösterdiği Matrix ve John Wick filmleri var. Ayrıca Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger'in iyi aksiyon kahramanları olduğuna inanıyorum. Sizce listede kimler olmalı?
Hayranı olmasam da Arnold Schwarzenegger'in tüm zamanların en büyük aksiyon kahramanı olduğunu düşünüyorum. Terminator'dan Predator'a, varlığı, ikonik tek cümlelikleri ve fizikselliği aksiyon filmlerinin tüm bir dönemini tanımladı.

Bruce Lee'yi listeye almamanıza şaşırdım. Karizması ve dövüş sanatları yetenekleri olağanüstü ve efsanevi bir aksiyon kahramanı.

Benim için en iyi aksiyon kahramanı Cüneyt ARKIN abicim daha ne olsun.