Battlefield 6'nın muhtemel çıkış tarihi 10 Ekim

teamwork90

Kayıtlı Kullanıcı
Battlefield 6'nın muhtemel çıkış tarihi 10 Ekim 2025, oyunun fiyatının 70 dolar olacağı söyleniyor.

Battlefield 6'nın muhtemel çıkış tarihi 10 Ekim.webp

• Telegram kanalı 1BF'den veri madencileri, Battlefield 6 için olası bir çıkış tarihi keşfetti: 10 Ekim 2025. Bu tarihin "görmemeleri gereken bir yerde ortaya çıktığını" belirten ekip, bu nedenle bilginin henüz kesin olarak doğrulanmadığını belirtti.
  • Veri madencileri, oyun dosyalarında hâlâ dil eksikliği olduğunu bildirdi. Bunun, nişancı oyununun yerelleştirme olmadan yayınlanacağı anlamına gelip gelmediği henüz belli değil. Belki de daha sonra başlayacak olan açık beta sürümünde ek dil desteği sunulacaktır.
  • EA, 2022'den bu yana Need for Speed Unbound, Immortals of Aveum, Star Wars Jedi: Survivor ve Dead Space remake gibi bazı oyunlarına çeviri eklemeyi bıraktı. Ancak, EA Sports FC serisi de dahil olmak üzere bazı spor simülatörleri hâlâ Türkçe dilini destekliyor. Dragon Age: The Veilguard'ın da yerelleştirmesi vardı.
  • Oyunun Phantom Edition adlı bir versiyonu olacak ve standart versiyonunun fiyatı 70 dolar olacak.
  • Battlefield 6'nın ilk fragmanı 24 Temmuz'da İstanbul saatiyle 18:00'da gösterilecek.

Dördüncüsünden sonra beklediğim ilk savaş bu. Hardline'ı beklemiyordum, bir tane beklemiyordum, beş tane beklemiyordum, 2042'yi beklemiyordum. Ama bunda gerçekten özel bir şey var.

Hikayenin kesileceği veya BF5'te olduğu gibi güncellemelerle yayınlanacağı hissine kapılıyorum. Hikayeyi tamamlamaya vakitleri olmayacağı yönündeki söylentiler de bu kadar erken bir çıkış tarihiyle pek uyuşmuyor.

Daha fazla hava durumu tahmini: https://oneweather.org/tr/istanbul/15_days/

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları