Battlefield 6'yı daha ucuz ve daha kolay nasıl edinebilirsiniz?

Conik

Kayıtlı Kullanıcı
Battlefield 6'yı daha ucuz ve daha kolay nasıl edinebilirsiniz.webp

Peki, soru ne? Oyunu Steam hesabıma eklemek istiyorum ve hesabım Almanya bölgesinde (bir yıldan uzun süre önce Türkiye olarak değiştirdim, bir süre sonra tekrar sıfırladılar). Üstelik hediyeyle de satın alabilirsiniz, ancak standart için +6900, Phantom için +10300 gibi uçuk bir fiyat etiketi var. Ancak Steam bölgesini Çin'e ücretsiz değiştirerek hediye almanın bir yolunu gördüm. Orada fiyat etiketi yaklaşık +3300 (fark iki katından fazla), ancak burada birkaç soru ortaya çıkıyor:
1. Steam'de Çin bölgesinin dezavantajları, doldurulmasının anlaşılabilir derecede zor olmasıdır, ancak böyle bir hesap için hediyeler ne olacak?
2. Bölge ne kadar hızlı ve neden Türkiye'ye geri atılıyor?
3. Ve en önemlisi, ikinci bir bölge değişikliği (Türkiye, Çin), sözde ekonomik spekülasyon vb. sebeplerle hesap kapatılabilir mi?
4. Not: Belki daha basit ve daha karlı bir seçenek vardır?
Betayı gerçekten çok beğendim, daha önce hiç çok oyunculu CoD veya Battle oynamadığımı düşünürsek, burada eğlenmek istiyorum. Cevaplarınız ve ipuçlarınız için şimdiden teşekkürler.

1) Bölgeyi kesinlikle Çin'e değiştirmemelisiniz (eğer orada yaşamıyorsanız).
2) Ukrayna/Kazakistan, gönül rahatlığıyla taşınabileceğiniz ve geri gönderilme korkusu yaşamayacağınız iki bölgedir.
3) Manuel olarak (ilgili bölgenin Plati'sinden bir kart satın alarak) veya yardımcılar aracılığıyla (aynısını yapacak veya kişisel bir kart kullanacak) taşınabilirsiniz.
4) Ben bölgeyi 3 kez değiştirdim, her şey yolunda, önemli olan değişiklikten hemen sonra alışveriş yapmamak ve her ihtimale karşı 2-3 gün dinlenmesini beklemek.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları