Kör olduğumu sandığım hikaye

bozdag01

Kayıtlı Kullanıcı
Kör olduğumu sandığım hikaye.webp

Duştaydım, yüzümü ve gözlerimi şampuandan yıkıyordum. Gözlerimi açtığımda, aniden her yerin zifiri karanlık olduğunu fark ettim. İlk yaptığım şey gözlerimin gerçekten açık olup olmadığını kontrol etmek oldu. Meğerse açıkmışlar. Ağlamadım veya histeriye kapılmadım belki de şok işe yarıyordu.

Ama aklıma gelen ilk düşünce şuydu: "Lanet olası Head and Shoulders. Onun yüzünden kör oldum."

Sıcak suyun altında durup nasıl yaşayacağımı düşündüm. Game of Thrones'un son sezonunu izleyemeyeceğim ve bir daha çizim yapamayacağım düşüncesi kafamdan geçti. Şimdi nasıl yaşayacağımı hayal etmeye çalıştım. Hatta durumumla ilgili şaka bile yaptım. Kabul edin, duşta kör olmak çok komik.
Aniden parlak bir ışık yandı ve net bir şekilde gördüm. Ve bu, yüce güçlerin müdahalesi değildi. O dairede, banyonun ışığı koridordan yanıyordu. Meğerse ışık, gözlerimi yıkadığım anda yanlışlıkla kapatılmış. :D

Çocukken, bilgisayarın altındaki masanın altında bir şeyleri takıp çıkardığımı hatırlıyorum. Ayağa kalkıp başımın arkasını masaya çarptım, dışarı çıkıp monitöre baktım ve oradaki tüm görüntü bir tür maviye dönmüştü. Bir an panikle, "Tamam, işte bu, gözlerimdeki konileri zedeledim" diye düşündüm. Sonra etrafıma baktım ve sorunun sadece monitörde olduğundan emin oldum. Sinyal kablosunun çarpmadan dolayı biraz kopmuş olduğu ortaya çıktı. :D

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları