S24 Ultra veya S25 Ultra

Bir yıldır S23 Ultra kullanıyordum. Bir yıl içinde ekranı kırıldı, One UI güncellemelerini almayı bıraktı ve sonradan anlaşıldığı üzere orijinal olmayan bir ekrana sahipti bu da parlaklık kısıldığında ekranda belirgin bir yeşil tonuna neden oluyordu. Servis merkezine gidip ekran, cam ve arka kapağın değiştirilmesinin ne kadar tutacağını sorduğumda, en az 18.000 dediler.

Bu yüzden biraz daha fazla (neredeyse aynı fiyata) ödeme yapıp daha yeni bir şey almaya karar verdim. Daha güvenilir olacak ve daha uzun süre güncelleme alacak. Şimdi ikilem şu: Ne almalıyım?

Bir yandan, S24 Ultra, 2030 yılına kadar aktif güncellemeleri destekleyecek olan ve aynı zamanda hareketleri ve diğer özellikleri destekleyen Bluetooth kalemine sahip son akıllı telefon olan, zamanının mükemmel bir amiral gemisidir.

Öte yandan, S25 Ultra da geçen yılın harika bir amiral gemisi ve hala inanılmaz. RDR2 veya Cyberpunk'ı rahatlıkla çalıştırabilen güçlü bir Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip neden buna ihtiyacım olsun ki? Sadece eğlence için, cihazın neler yapabileceğini merak ediyorum. Aynı şeyi Flip 5 ve S23 Ultra ile de yaptım.

İkisi de gerçekten çalışmadı, ama yine de teknoloji meraklısı olmayı seviyorum. Telefonda kesinlikle KP77 veya RDR2 oynamayacağım, ama sadece bakmak bile ilginç S25 Ultra ayrıca mükemmel bir 50MP geniş açılı lense ve iyi makro fotoğrafçılığa sahip ve kim tahmin ederdi ki, 2031'e kadar sürecek aktif güncelleme desteği de var.

Bir yıldır S23 Ultra kullanıyordum. Bir yıl içinde ekranı kırıldı, One UI güncellemelerini almayı bıraktı ve sonradan anlaşıldığı üzere orijinal olmayan bir ekrana sahipti bu da parlaklık kısıldığında ekranda belirgin bir yeşil tonuna neden oluyordu. Servis merkezine gidip ekran, cam ve arka kapağın değiştirilmesinin ne kadar tutacağını sorduğumda, en az 18.000 dediler. Bu yüzden biraz daha fazla (neredeyse aynı fiyata) ödeme yapıp daha yeni bir şey almaya karar verdim. Daha güvenilir olacak ve daha uzun süre güncelleme alacak. Şimdi ikilem şu: Ne almalıyım? Bir yandan, S24 Ultra, 2030 yılına kadar aktif güncellemeleri destekleyecek olan ve aynı zamanda hareketleri ve diğer özellikleri destekleyen Bluetooth kalemine sahip son akıllı telefon olan, zamanının mükemmel bir amiral gemisidir. Öte yandan, S25 Ultra da geçen yılın harika bir amiral gemisi ve hala inanılmaz. RDR2 veya Cyberpunk'ı rahatlıkla çalıştırabilen güçlü bir Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip neden buna ihtiyacım olsun ki? Sadece eğlence için, cihazın neler yapabileceğini merak ediyorum. Aynı şeyi Flip 5 ve S23 Ultra ile de yaptım. İkisi de gerçekten çalışmadı, ama yine de teknoloji meraklısı olmayı seviyorum. Telefonda kesinlikle KP77 veya RDR2 oynamayacağım, ama sadece bakmak bile ilginç S25 Ultra ayrıca mükemmel bir 50MP geniş açılı lense ve iyi makro fotoğrafçılığa sahip ve kim tahmin ederdi ki, 2031'e kadar sürecek aktif güncelleme desteği de var.
Beğen
2
0 Cevaplar 0 Paylaşımlar 20 Görüntülemeler 0 Değerlendirmeler
Sponsorlu
Teknoloji Forum
Oyun Gündemi
Yükleniyor...
TechForumTR https://techforum.tr/sosyal