Split Second, Race Driver: GRID NFS Shift ve ProStreet oyunlarına DLSS'yi getiriyoruz ve sonuçlar etkileyici.

Split Second, Race Driver: GRID NFS Shift ve ProStreet eski yarış oyunlarına DLSS'yi getiriyoruz ve sonuçlar etkileyici.

Yarış, mükemmel bir test alanıdır. Sadece bir arka plan değil, oyunun bir parçasıdır. Alacakaranlıkta farlar, pist üzerindeki gün batımı, Split Second'daki patlamalar, ProStreet'te lastiklerin altından çıkan duman, ıslak asfalttaki yansımalar. Sahne ne kadar zengin olursa, sonuçlar da o kadar belirgin olur.

Parçalar arasındaki eklerin isimlerini yanlış yazmış olmamdan dolayı şimdiden özür dilerim, kafam karıştı ve ancak sonradan fark ettim.

Ne değişti?

Görüntü neredeyse her yerde dönüşüme uğramış. Biraz daha sıcak değil, farklı bir ışık: farlar artık beyaz noktalar değil, GRID üzerindeki gün batımı üç boyutlu hale geldi, Split/Second'daki patlamalar 2010'da sahip olmadıkları bir derinliğe kavuştu. ProStreet'teki duman artık düz bir doku değil. Dönüşümün en derin olduğu yer burası.

Yarış oyunları, tüm seride DLSS 5 için en iyi test alanı oldu. Kimsenin tahammül edemediği sinir bozucu yüz ifadeleri yok. Evet, bunun bedeli 4K çözünürlükte Ultra ayarlarda 50-60 FPS ve 2007-2010 motorunun teorik olarak bile sunamayacağı bir görsel deneyim.

Her zamanki gibi, şemalar, yapılandırmalar ve rake dosyaları depoda mevcut.

Eski oyun motorlarıyla DLSS 5'i uygulamak için başka ilginç ve yenilikçi fikirleriniz var mı? Bana bildirin. Bazen okuyorum.

Link: https://github.com/perseval-BLR/dlss5-classic-games
Split Second, Race Driver: GRID NFS Shift ve ProStreet eski yarış oyunlarına DLSS'yi getiriyoruz ve sonuçlar etkileyici. Yarış, mükemmel bir test alanıdır. Sadece bir arka plan değil, oyunun bir parçasıdır. Alacakaranlıkta farlar, pist üzerindeki gün batımı, Split Second'daki patlamalar, ProStreet'te lastiklerin altından çıkan duman, ıslak asfalttaki yansımalar. Sahne ne kadar zengin olursa, sonuçlar da o kadar belirgin olur. Parçalar arasındaki eklerin isimlerini yanlış yazmış olmamdan dolayı şimdiden özür dilerim, kafam karıştı ve ancak sonradan fark ettim. Ne değişti? Görüntü neredeyse her yerde dönüşüme uğramış. Biraz daha sıcak değil, farklı bir ışık: farlar artık beyaz noktalar değil, GRID üzerindeki gün batımı üç boyutlu hale geldi, Split/Second'daki patlamalar 2010'da sahip olmadıkları bir derinliğe kavuştu. ProStreet'teki duman artık düz bir doku değil. Dönüşümün en derin olduğu yer burası. Yarış oyunları, tüm seride DLSS 5 için en iyi test alanı oldu. Kimsenin tahammül edemediği sinir bozucu yüz ifadeleri yok. Evet, bunun bedeli 4K çözünürlükte Ultra ayarlarda 50-60 FPS ve 2007-2010 motorunun teorik olarak bile sunamayacağı bir görsel deneyim. Her zamanki gibi, şemalar, yapılandırmalar ve rake dosyaları depoda mevcut. Eski oyun motorlarıyla DLSS 5'i uygulamak için başka ilginç ve yenilikçi fikirleriniz var mı? Bana bildirin. Bazen okuyorum. Link: https://github.com/perseval-BLR/dlss5-classic-games
Beğen
3
0 Cevaplar 0 Paylaşımlar 131 Görüntülemeler 0 Değerlendirmeler
Sponsorlu
Teknoloji Forum
Oyun Gündemi
Yükleniyor...
TechForumTR https://techforum.tr/sosyal