Plastik hamurdan Crocs terlikli Örümcek Adam

Örümcek Adam çocukluğumdan beri en sevdiğim süper kahramanlardan biri olmasına rağmen, karakterin çok fazla harika figürü ve heykeli olduğu için onu heykelini yapmayı hiç ciddi olarak düşünmemiştim.

Bu figür eşim için bir hediye. Fikri o buldu ve referans fotoğrafları için de o poz verdi. Heykel yapımında kullandığım plastilin beni beklenmedik bir şekilde şaşırttı piyasadaki en ucuzlarından biri olmasına rağmen, onunla çalışmaktan gerçekten keyif aldım. Sağ kol ve bacak tamamen farklı düzlemlerde bulunduğu için, figürün iki parçalı silikon kalıbı için ayırma çizgisini tasarlamak ve özellikle oluşturmak zordu. Aynı sağ elin parmaklarıyla ilgili bir diğer büyük sorun da ortaya çıktı parmaklar sadece tırnak parmak uçlarıyla tabana temas ediyordu, bu nedenle kalıbın ikiye bölünmesi aralarında yapılmalıydı, ancak plastilin ana modelle bu noktaya ulaşmak son derece zordu. Amaçlanan renk şeması, sanki simbiyotun siyah takım elbise etkisi altında eski haline klasik kırmızı ve mavi renkler dönmeye çalışıyormuş gibi. Akrilik boyalar ve sanatsal pastel boyalarla resim yaptım.
Örümcek Adam çocukluğumdan beri en sevdiğim süper kahramanlardan biri olmasına rağmen, karakterin çok fazla harika figürü ve heykeli olduğu için onu heykelini yapmayı hiç ciddi olarak düşünmemiştim. Bu figür eşim için bir hediye. Fikri o buldu ve referans fotoğrafları için de o poz verdi. Heykel yapımında kullandığım plastilin beni beklenmedik bir şekilde şaşırttı piyasadaki en ucuzlarından biri olmasına rağmen, onunla çalışmaktan gerçekten keyif aldım. Sağ kol ve bacak tamamen farklı düzlemlerde bulunduğu için, figürün iki parçalı silikon kalıbı için ayırma çizgisini tasarlamak ve özellikle oluşturmak zordu. Aynı sağ elin parmaklarıyla ilgili bir diğer büyük sorun da ortaya çıktı parmaklar sadece tırnak parmak uçlarıyla tabana temas ediyordu, bu nedenle kalıbın ikiye bölünmesi aralarında yapılmalıydı, ancak plastilin ana modelle bu noktaya ulaşmak son derece zordu. Amaçlanan renk şeması, sanki simbiyotun siyah takım elbise etkisi altında eski haline klasik kırmızı ve mavi renkler dönmeye çalışıyormuş gibi. Akrilik boyalar ve sanatsal pastel boyalarla resim yaptım. 👍
Beğen
7
5 Cevaplar 0 Paylaşımlar 19 Görüntülemeler 0 Değerlendirmeler
Sponsorlu
Teknoloji Forum
Oyun Gündemi
Yükleniyor...
TechForumTR https://techforum.tr/sosyal