Karanlık bir ortamda geçen JRPG oyunu önerisi?

Bu türü yeniden canlandırmaya çalışıyorum. Karanlık, belki de baskıcı, dramatik anlar içeren ama aynı şey hakkında saatlerce süren diyaloglardan ve sıkıcı oyun mekaniklerinden uzak bir oyun arıyorum. Tür uzmanlarından tavsiye rica ediyorum.

Oynananlardan.
  1. Persona 3 (Bayıldım!)
  2. Persona 5 (İlk yarısını beğendim ama sonlara doğru biraz sıkıcı hale geldi)
  3. FF Online (Tam 400 saat oynadım, güncellemelerin müziği ve hikayesi harika, ama aradaki gereksiz görevler çok sıkıcı, ana hikayeden bahsetmek bile istemiyorum)
  4. Fire Emblem: Three Houses (Bayıldım!)
  5. Tales of Berseria (İlk yarısını sevdim ama sonlara doğru gerçekten sinir bozucu oldu; her ara sahneden sonraki 20 dakikalık diyaloglar beni intihar etmeye itti)
Bu türü yeniden canlandırmaya çalışıyorum. Karanlık, belki de baskıcı, dramatik anlar içeren ama aynı şey hakkında saatlerce süren diyaloglardan ve sıkıcı oyun mekaniklerinden uzak bir oyun arıyorum. Tür uzmanlarından tavsiye rica ediyorum. Oynananlardan. [ol] [li]Persona 3 (Bayıldım!)[/li] [li]Persona 5 (İlk yarısını beğendim ama sonlara doğru biraz sıkıcı hale geldi)[/li] [li]FF Online (Tam 400 saat oynadım, güncellemelerin müziği ve hikayesi harika, ama aradaki gereksiz görevler çok sıkıcı, ana hikayeden bahsetmek bile istemiyorum)[/li] [li]Fire Emblem: Three Houses (Bayıldım!)[/li] [li]Tales of Berseria (İlk yarısını sevdim ama sonlara doğru gerçekten sinir bozucu oldu; her ara sahneden sonraki 20 dakikalık diyaloglar beni intihar etmeye itti)[/li] [/ol]
Beğen
2
0 Cevaplar 0 Paylaşımlar 15 Görüntülemeler 0 Değerlendirmeler
Sponsorlu
Teknoloji Forum
Oyun Gündemi
Yükleniyor...
TechForumTR https://techforum.tr/sosyal