İikinci el VR gözlüğü satın almak istiyorum ama?

Merhaba. Çok uzun zamandır ısınma hareketleri yapıyorum ve artık neredeyse hazırım, ama birkaç sorum var.

1. En uygun seçeneğin Quest 3 olacağını fark ettim. 3S modeli aslında daha ucuz olmasına rağmen çok daha kötü olacak.

2. Sahibinden de 3. nesil Quest için 30.000 ve 32.000 fiyat görüyorum. Her ikisi de ekstralar olmadan ve her ikisi de mükemmel durumda olduklarını söylüyor. Adil fiyat hangisi olur?

3. Sadece PC ile (5600x RX7900GRE) kullanacağım ve bu durumda Pico 4'ün Quest'ten daha iyi olacağını duydum. Bu çok önemli mi?

4. Xiaomi Redmi AX6S WiFi 6 özellikli bir yönlendiricim var. Bilgisayarla kablosuz olarak oyun oynayabilir miyim?

5. Odamın küçük olması ve oturarak oynamayı planlamamın bir önemi var mı? Ya da ayakta, ama 2x2 metrelik bir alanda oynamayı planlıyorum?

6. Kontrol sırasında nelere dikkat edilmeli lenslerde çizik olmamalı, biyolojik sıvı izleri (en azından damlamış olmalı), başka neler kontrol edilmeli?
Merhaba. Çok uzun zamandır ısınma hareketleri yapıyorum ve artık neredeyse hazırım, ama birkaç sorum var. 1. En uygun seçeneğin Quest 3 olacağını fark ettim. 3S modeli aslında daha ucuz olmasına rağmen çok daha kötü olacak. 2. Sahibinden de 3. nesil Quest için 30.000 ve 32.000 fiyat görüyorum. Her ikisi de ekstralar olmadan ve her ikisi de mükemmel durumda olduklarını söylüyor. Adil fiyat hangisi olur? 3. Sadece PC ile (5600x RX7900GRE) kullanacağım ve bu durumda Pico 4'ün Quest'ten daha iyi olacağını duydum. Bu çok önemli mi? 4. Xiaomi Redmi AX6S WiFi 6 özellikli bir yönlendiricim var. Bilgisayarla kablosuz olarak oyun oynayabilir miyim? 5. Odamın küçük olması ve oturarak oynamayı planlamamın bir önemi var mı? Ya da ayakta, ama 2x2 metrelik bir alanda oynamayı planlıyorum? 6. Kontrol sırasında nelere dikkat edilmeli lenslerde çizik olmamalı, biyolojik sıvı izleri (en azından damlamış olmalı), başka neler kontrol edilmeli?
Haha
3
0 Cevaplar 0 Paylaşımlar 10 Görüntülemeler 0 Değerlendirmeler
Sponsorlu
Teknoloji Forum
Oyun Gündemi
Yükleniyor...
TechForumTR https://techforum.tr/sosyal