Instagram hesabınıza kitle nasıl kazandırılır büyük proje hesapları nasıl yapılır ?

oxobkly

Kayıtlı Kullanıcı
Beyler, geçenlerde Instagram’da sıfırdan bir proje hesabı açtım ama ne yaptıysam bir türlü büyümedi. İlk zamanlar klasiktir diye "GT yapalım", "takip edeni takip ederim" falan diyerek organik büyütmeye çalıştım ama inanılmaz vakit kaybı oldu. Günlerce uğraşıp 15-20 takipçi anca kazanabildim. Hal böyle olunca sayfaya ne kaliteli içerik yükleme isteğim kaldı ne de motivasyonum. Ben de bir çözüm bulmak için Google’a doğrudan bedava takipçi yazıp aratmaya karar verdim.

Arama sonuçlarında gezinirken şans eseri adında bir siteye denk geldim. Tabii ilk başta herkes gibi benim de içimde ciddi bir şüphe oluştu; sonuçta piyasada hesabını çalmaya çalışan bir sürü dandik sistem var. Asıl proje hesabımın şifresini riske atmamak için ben de lise döneminden kalan, köşede duran fake hesabımla giriş yapmayı akıl ettim. Dedim ki en fazla fake hesap patlar, asıl hesaba bir şey olmaz; giriş yapıp kredileri benim proje hesabına yönlendirdim.

Açıkçası başta hiç umudum yoktu ama sisteme tanımlanan ücretsiz takipçi kredilerini kullanır kullanmaz bildirimler ardı ardına düşmeye başladı. Proje hesabıma gönderdiğim takipçilerin hepsi saniyeler içinde sorunsuz bir şekilde geldi. Hiçbir ücret ödemeden, asıl profilimin şifresini dahi vermeden bu tarz bir takipçi hilesi yöntemiyle sayfamın önünü açmış oldum. Benim gibi GT ile saatlerini harcamak istemeyen varsa siteye göz atıp bedava takipçi kazan imkanını değerlendirebilir, ben gerçekten çok memnun kaldım.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri