Discord destek ekibiyle nasıl iletişime geçebilirim?

sonerbagci

Kayıtlı Kullanıcı
Discord hesabım yakın zamanda Discord kurallarını ihlal ettiğim gerekçesiyle askıya alındı devre dışı bırakıldı. Ancak Discord'dan gelen e-postada sadece şu ifade yer alıyor

"Son faaliyetleriniz Discord kurallarını ihlal etti ve hesabınıza karşı işlem başlattık."

Yasağın süresi belirtilmemiş ayrıca kalıcı bir yasak olup olmadığı da açıkça ifade edilmemiştir. Bunun yerine, genellikle önlem hakkında daha ayrıntılı bilgi bulunabilen hesap durumuna yönlendiriliyorum.

Sorun şu ki, yasaklanan ana hesabımla artık giriş yapamıyorum ve bu nedenle hesap durumuma erişemiyorum. Discord destek ekibiyle web siteleri üzerinden ve X aracılığıyla defalarca iletişime geçtim, ancak henüz doğru düzgün bir yanıt alamadım. Bazen destek ekibi benden yasaklanan hesapla giriş yapmamı istiyor, bu da benim için mümkün değil.

Hesabın silinebilmesi için 15 günlük bir süre olabileceğini de duydum ve bu durumun benim için geçerli olup olmadığından emin değilim. Ancak e-postanın kendisinde bu konuda hiçbir şeyden bahsedilmiyor.

Benzer bir durum yaşayan ve bu e-postanın askıya alma işleminin kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu gösterip göstermediğini söyleyebilecek başka biri var mı? artık giriş yapamıyorsanız, hesap durumunu veya askıya alma işleminin tam süresini öğrenmenin bir yolu var mı?

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri