AirPods Pro 3'ün sağ kulaklığı şarj olmuyor ve tiz bir ses çıkarıyor?

Itmakesyouforget

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, yaklaşık bir haftadır yeni AirPods Pro (3. nesil) kullanıyorum ve bugünden beri garip bir sorun yaşıyorum.

Sol AirPod mükemmel çalışıyor, şarj kutusunda şarj oluyor ve her zamanki gibi bağlanıyor. Ancak sağ AirPod artık hiç şarj olmuyor ve sürekli bağlı görünüyor. iPhone, MacBook ve iPad'imde sürekli bağlı olarak görünüyor, aynı anda pil gücü de azalıyor.

Şunları denedim.
  • AirPods sıfırlama (kutu üzerinden sıfırlama)
  • Apple ID/iCloud hesabımdan kaldırıldı ve ardından yeniden eşleştirildi.
  • iPhone, MacBook ve iPad yeniden başlatıldı.
  • AirPods'lar da çok temiz, neredeyse yepyeni gibiler.
  • Ayrıca, sağ AirPod kulağımdayken üstteki siyah ızgaraya fileye parmaklarımla dokunduğumda tiz bir vızıltı sesi çıkarıyor.
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Sorun büyük olasılıkla AirPods'ların kendisinde mi, şarj kutusunda mı yoksa yazılımsal bir sorun mu? İade etmeden önce deneyebileceğim başka bir şey var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Sağ kulaklığın sürekli bağlı kalması ve kutuya koyduğunda şarj olmaması genellikle kulaklık veya şarj kutusundaki temas pinlerinden kaynaklanıyor. Temas noktalarını bir kez daha kontrol edebilirsin ama sıfırlama ve yeniden eşleştirme de sonuç vermediyse, üstüne bir de dokununca tiz vızıltı geliyorsa büyük ihtimalle sağ AirPods'ta arıza oluşmuş.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri