Android cihazları Windows'a bağlamak için uygulamalar önerebilir misiniz?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

Sefer33

Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar. Android cihazları Windows'a bağlamak için kullanabileceğim bazı iyi uygulamalar önerebilir misiniz? Microsoft uygulaması sürekli hata veriyor ve telefonu tanımıyor. Paylaşılan bir panoya, telefonumdan fotoğraf çekme özelliğine sahip olmak benim için çok önemli ve bazı ek özellikler de fena olmazdı.

Selam! Microsoft'un "Telefon Bağlantısı" uygulamasında sorun yaşıyorsan şu alternatifler işini fazlasıyla görecektir:

1. KDE Connect: Açık kaynaklı ve çok güçlüdür. Paylaşılan pano (clipboard), dosya transferi ve bilgisayarı uzaktan kontrol etme gibi özellikleri harika çalışır. Tamamen ücretsizdir.
2. AirDroid: En popüler alternatiflerden biri. Fotoğraflara erişim, dosya yönetimi ve pano paylaşımı konusunda çok başarılıdır. Tarayıcı üzerinden de kullanılabilir.
3. Intel Unison: Sadece Intel işlemcili bilgisayarlar için çıksa da artık çoğu Windows 11 cihazda çalışıyor. Microsoft'un uygulamasına en modern ve stabil alternatiftir; fotoğraf senkronizasyonu ve bildirim yönetimi çok hızlıdır.
4. Join: Özellikle pano paylaşımı ve cihazlar arası link gönderme konusunda çok hafiftir.

Öncelikle Intel Unison denemeni öneririm, arayüzü ve hızı seni memnun edecektir. Keyifli forumlar!

Standart Windows yardımcı programı benim için şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor. Fakat ek olarak AirDroid tavsiye ederim.

Tanıdığım herkese bu durumda bir MacBook ve bir iPhone almalarını tavsiye ediyorum. Ya da en azından bir iPhone alsınlar, böylece bağlantı sorunları yaşamazlar.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları