Yakında yeni bir Android telefon almayı planlıyorum, ancak ne yazık ki hangisini alacağımdan hiç emin değilim.
Şu anda Google Pixel sahibinden üzerinden bakıyorum ve Xiaomi arasında kararsızım, ancak her türlü öneriye açığım.
Benim için en önemli şey kamera (özellikle dış mekan kamerası) iyi fotoğraflar çekmeli ve mümkünse videolar da kaydetmeli.
O halde sistem benim için önemlidir istikrarlı olmalı, sürekli donmamalı veya kısa süre sonra kullanılamaz hale gelmemelidir.
Pil de benim için önemli günde en fazla bir kez şarj etmek istiyorum.
Ayrıca, telefonu birkaç yıl daha kullanmak istediğim için, pil kapasitesinin birkaç ay içinde ciddi şekilde azalmaması da benim için önemli.
Bütçem yaklaşık 35-40 bin arası uygun olur.
Uygun akıllı telefonlardan haberdar olan var mı?
Ciddi cevaplar almaktan çok mutlu olurum
Şu anda Google Pixel sahibinden üzerinden bakıyorum ve Xiaomi arasında kararsızım, ancak her türlü öneriye açığım.
Benim için en önemli şey kamera (özellikle dış mekan kamerası) iyi fotoğraflar çekmeli ve mümkünse videolar da kaydetmeli.
O halde sistem benim için önemlidir istikrarlı olmalı, sürekli donmamalı veya kısa süre sonra kullanılamaz hale gelmemelidir.
Pil de benim için önemli günde en fazla bir kez şarj etmek istiyorum.
Ayrıca, telefonu birkaç yıl daha kullanmak istediğim için, pil kapasitesinin birkaç ay içinde ciddi şekilde azalmaması da benim için önemli.
Bütçem yaklaşık 35-40 bin arası uygun olur.
Uygun akıllı telefonlardan haberdar olan var mı?
Ciddi cevaplar almaktan çok mutlu olurum