AOC CU34G4Z Monitör sizce nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ekrem34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

Ekrem34

Misafir
Merhaba, ben bir yayıncıyım ve yeni bir monitör almak istiyorum. Şu anda iki adet 27 inç monitörüm var. Tek bir monitöre geçmek istiyorum ve AOC CU34G4Z'nin benim için uygun olup olmadığını merak ediyorum. Bölünmüş ekranı destekliyor mu? Boyutu önemli ölçüde daha mı küçük? Tam olarak doğru seçim olup olmadığından emin değilim, ancak bulduğum en ucuz seçeneklerden biri çoğu 49 inç monitör daha pahalı.

Merhaba, ben bir yayıncıyım ve yeni bir monitör almak istiyorum. Şu anda iki adet 27 inç monitörüm var. Tek bir monitöre geçmek istiyorum ve AOC CU34G4Z'nin benim için uygun olup olmadığını merak ediyorum. Bölünmüş ekranı destekliyor mu? Boyutu önemli ölçüde daha mı küçük? Tam olarak doğru seçim olup olmadığından emin değilim, ancak bulduğum en ucuz seçeneklerden biri çoğu 49 inç monitör daha pahalı.

Bölünmüş ekran modunda, neredeyse kare şeklinde bir görüntü elde edersiniz. Tüm izleyicilerin sol ve sağ taraflarında siyah çubuklar olur. Bu önerilmez. Ben 27 inç + 34 inç monitör kullanıyorum bence en iyi kurulum, ama yayıncılar için alışılmadık bir durum. İzleyiciler, tıpkı bir filmde olduğu gibi, ekranın üst ve alt kısımlarında siyah çubuklar göreceklerdir.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri