Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Arkadaşlık Sitesi Nasıl Açılır

Paradox

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşlık sitesi açmak istiyorum facebook x gibi yazılımları nasıl geliştirebilirim, daha özgün bir arkadaşlık sistemi kurmayı planlıyorum, bu konuda ki fikirleriniz olumlu olumsuz öngörülerinizi bilmek isterim, neler yapmalıyım ve nasıl ilerlemeliyim.

hali hazırda ücretli bir şekilde satılan baya bir arkadaşlık yazılım sistemleri var ben kendim kodlayarak yapacağım diyorsan bu aylar alabilir ve çok zahmetli bir süreç olabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşlık sitesi açmak istiyorum facebook x gibi yazılımları nasıl geliştirebilirim, daha özgün bir arkadaşlık sistemi kurmayı planlıyorum, bu konuda ki fikirleriniz olumlu olumsuz öngörülerinizi bilmek isterim, neler yapmalıyım ve nasıl ilerlemeliyim.
@Paradox Merhaba,

Arkadaşlık sitesi açmak için bilgi birikimi ve maddi gelirin yüksek olması gerekir, eğer bunlar bende var diyorsan hiç uğraşma kod yazmayla 200$ a satılan hali hazırda lisanslı arkadaşlık yazılımları var ömür boyu destek sunuyorlar.

Öne Çıkan Konular