ASUS Vivobook dizüstü bilgisayar ekran önerisi?

Dildar

Kayıtlı Kullanıcı
ASUS Vivobook X513EAN dizüstü bilgisayarımın ekranı bozuldu. Yardıma ihtiyacım var, LCD kullanabilir miyim yoksa kullanamaz mıyım? Değiştirmek istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Bazı ucuz ekranlar görüyorum ama bunlar LCD ve görünüşe göre çok iyi değiller. Dizüstü bilgisayarım OLED için tasarlanmış gibi görünüyor, ancak bunlar çok pahalı. Yine de LCD alabilir miyim, yoksa bu kötü bir fikir mi?

LCD'yi tercih edin normal kullanım için gayet yeterli. OLED'i ancak çok fazla oyun oynuyorsanız veya film izliyorsanız öneririm. Umarım böyle bir ekranı nasıl değiştireceğinizi biliyorsunuzdur. Alternatif olarak, HDMI girişi olan herhangi bir dandik monitörü de kullanabilirsiniz, muhtemelen evinizdeki televizyonunuz.

Burada doğrudan LCD alıp takın demek biraz riskli. Normal kullanım açısından LCD yeterli olabilir ancak uyumluluğu görüntü kalitesi değil; panel bağlantısı, pin yapısı, çözünürlük, montaj noktaları ve ekran kablosu belirler. ASUS’un aynı Vivobook ailesinde hem FHD LED/LCD hem de OLED ekranlı farklı yapılandırmaları bulunuyor.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri