Beyaz ekran kartı tavsiyesi?

hereisadvice

Kayıtlı Kullanıcı
İyi günler arkadaşlar, beyaz bir sistem toplamak istiyorum ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Şu an iki model arasında gidip geliyorum ama karar veremedim.

Model 1: ASUS ROG Strix RTX 4070 White Edition
Model 2: MSI Gaming X Trio RTX 4070 White

Performans olarak birbirine çok yakınlar gibi görünüyor ama kasaya uyum açısından hangisi daha iyi olur, fan sesi ve soğutma performansı nasıldır, onu merak ediyorum. Beyaz sistem toplamak isteyen veya bu kartları kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Ben geçen ay beyaz sistem topladım, aynı ikilemde kalmıştım. Eğer bütçe RTX 4070 seviyesindeyse kesinlikle beyaz özel tasarım modellere bak derim. Hem kasa içi görüntü çok fark ediyor hem de soğutma tarafında genelde premium seriler oluyor. Benim tercihim ASUS Dual GeForce RTX 4070 White oldu. Çok abartılı RGB yok ama sade ve temiz duruyor. 2K’da gayet rahat, sıcaklıklar da 65–70 dereceyi geçmiyor. Coil whine da yaşamadım. Bir arkadaşım da MSI GeForce RTX 4070 Gaming X Slim White kullanıyor, o biraz daha şık ve RGB’li. Kasa içi gösterişli olsun diyorsan o da tercih edilebilir ama fiyatı biraz daha yukarıda oluyor genelde. Eğer AMD düşünürsen beyaz tarafında Sapphire PURE RX 7800 XT baya hoş duruyor, performans olarak da güçlü.

Konuyu okuyanlar
9 dk

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri