Arkadaşlar iyi akşamlar, Bilgisayarım dondu ve sıfırlamadan sonra BIOS otomatik olarak yeniden başladı ve ne yaparsam yapayım menüden çıkamıyorum. Nasıl olacak şimdi de düzelecek ki buradan çıkmam lazım.
Bilgisayar donduğu için düğmeye uzun süre basılı tuttum. Bunu nasıl düzeltebilirim?Ne tür bir sıfırlama işlemi yaptınız?
Windows tamamen donduğu için mi sıfırlama düğmesine bastınız?
Yoksa Windows'u düzgün bir şekilde yeniden yüklemek yerine "sıfırladınız" mı?
İlk durumda, ya SSD ya da önyükleme yükleyicisi bozulmuş olacaktır.
İkinci durumda ise, bu işlevde sıklıkla olduğu gibi, Windows sıfırlama işlemi başarısız oldu.
F10 tuşuna basmayı deneyin belki de değişiklikleri kaydetmek isteyip istemediğinizi soran bir alan açılacaktır. Eveti seçin ardından işletim sistemi normal şekilde başlayacaktır.Bilgisayar donduğu için düğmeye uzun süre basılı tuttum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
UEFI ayarlarımda Windows'un tanındığı görünüyor, ancak SSD'nin tam olarak nerede algılandığını bulamadım. Windows USB belleğiyle nasıl deneyebilirim veya şimdi tam olarak ne yapmam gerekiyor?UEFI'de SSD'nin tanınıp tanınmadığını kontrol edin. Tanınıyorsa, Windows önyüklenebilir bir USB sürücüsü kullanarak onarım yapmayı deneyebilirsiniz. Tanınmıyorsa, SSD arızalanmıştır ve yeni bir tane edinmeniz gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.