Herkese merhaba, yeni taşındım ve bilgisayarımı ve tüm kabloları bağlayarak masamı yeniden kurmak istedim. Şimdiye kadar her şey yolunda gitti. Şimdi büyük bir sorunum var ve nedenini bilmiyorum. Üç gündür çözmeye çalışıyorum ama başaramadım. Sorun şu. Normalde her zaman 240Hz ve 1920 x 1080 çözünürlükte çalışan monitörlerimden biri (AOC) aniden çalışmayı durdurdu. Her şeyi bağladım ve başlangıçta tanındı, ancak ayarlarda zaten devre dışı olarak görünüyordu. Sonra internette araştırdım ve NVIDIA ayarları üzerinden yeniden etkinleştirebileceğimi öğrendim, ancak grafik ayarlarıyla ilgili hala büyük bir sorun yaşıyorum. Normal Windows ayarlarında, çözünürlüğü artırmaya çalıştığım anda hemen çöküyor, ekran kararıyor ve bağlantı kesiliyor, hatta 144Hz'i bile seçemiyorum. NVIDIA ayarlarında da çözünürlüğü artırmayı denedim, ancak aynı sorun devam ediyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum sürekli aynı döngüde dönüp duruyorum.
Belki burada bu sorunla ilgili bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek biri vardır. Kontekst olarak. Bilgisayar, HDMI 1 kablosu ve standart bir güç kablosuyla doğrudan ekran kartına bağlı her şey eskisi gibi takılıydı. Daha önce 4K ve 240Hz'de mükemmel çalışırken şimdi neden çalışmadığını öğrenmek istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, umarım açıkça anlatmışımdır.
Belki burada bu sorunla ilgili bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek biri vardır. Kontekst olarak. Bilgisayar, HDMI 1 kablosu ve standart bir güç kablosuyla doğrudan ekran kartına bağlı her şey eskisi gibi takılıydı. Daha önce 4K ve 240Hz'de mükemmel çalışırken şimdi neden çalışmadığını öğrenmek istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, umarım açıkça anlatmışımdır.