Bilgisayarım oyunları neden geç açıyor?

Ketenci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgisayarımın oldukça iyi olduğunu düşünüyorum (4060 Ti 16GB, i10900F), ancak oyunları yüklemekte sorun yaşıyorum. Örneğin, bir oyunu açıp hikaye moduna başladığımda, daha kötü bilgisayarlara/dizüstü bilgisayarlara sahip arkadaşlarımdan daha uzun sürede yükleniyor. Bu bir ayar sorunu mu, yoksa bilgisayarım mı kötü?

Bilgisayarımın oldukça iyi olduğunu düşünüyorum (4060 Ti 16GB, i10900F), ancak oyunları yüklemekte sorun yaşıyorum. Örneğin, bir oyunu açıp hikaye moduna başladığımda, daha kötü bilgisayarlara/dizüstü bilgisayarlara sahip arkadaşlarımdan daha uzun sürede yükleniyor. Bu bir ayar sorunu mu, yoksa bilgisayarım mı kötü?
Bir oyunu başlattığınızda, işlemci, ram ve özellikle sabit diskiniz (umarım bir SSD'dir) çok önemli bir rol oynar. Ancak, tüm SSD'ler aynı değildir. SATA 3.0 SSD ile PCI Express 5.0 SSD arasında (ikincisi henüz eski bilgisayarlarda bulunmamaktadır) çok büyük farklar vardır.

RAM konusunda da farklılıklar vardır birincisi, ne kadar RAM'in mevcut olduğu ve ikincisi, RAM'in hızı ve çalışma gecikme süresi.

Örneğin, iş arkadaşınızda yalnızca 11. nesil i5 işlemci varsa ancak daha hızlı bir sabit disk ve daha hızlı RAM bulunuyorsa, oyun onun için sizden daha hızlı yüklenecektir.

Aynı sorunu bende yaşıyordum bilgisayarcı ramla ilgili demişti değiştirdim bir sorun kalmadı. Şuan açıyor bende sorunsuz

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri