Bing Web Yöneticisi Araçları Berbat

gezgin

Moderatör
Bing Webmaster Tools berbat. Bir siteyi dizine eklemek veya SEO'yu iyileştirmek için ne yaparsanız yapın, yapması gerekeni yapmıyor. Hata mesajları da genel ve işe yaramaz. Dizine eklemeyi veya basit bir WordPress web sitesini güncellemeyi reddediyor.

Başkalarının da Bing ve SEO Araçları ile aynı kötü deneyimi yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum?

Kanka ben de Bing'in SEO araçlarıyla ilgili sorunlar yaşadım. Diğerleri kadar kullanımı kolay görünmüyorlar ve bazı özellikler iyi çalışmıyor. Siz de yavaş güncellemeler veya arama sonuçlarıyla ilgili sorunlar gördünüz mü? Çok hata verdiği kesin.

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.