Bir oyuncu, tek bir araba bile çalmadan GTA IV'ü %100 tamamladı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gezgin

Moderatör
3
Hit
Bir oyuncu, tek bir araba bile çalmadan GTA IV'ü %100 tamamladı..webp

Daxtonanderson adlı bir GTA hayranı kendine ilginç bir meydan okuma belirledi: GTA IV'ü tek bir araba bile çalmadan %100 tamamlamak ve şaşırtıcı bir şekilde bunu başardı. Başarısını Reddit'te paylaştı.

Daxtonanderson'a göre, oyunun en zorlu (ya da daha doğrusu "boğucu") kısmı, Stevie için 30 araba ve 4 motosiklet çalmak üzere yapılan isteğe bağlı görevlerdi. Oyunda hiçbir araç çalmamayı hedeflediği için biraz yaratıcı olmak zorunda kaldı – bu görevleri tamamlamak için, oyunun ona hikaye görevi için verdiği araçları kullandı (oyun bu tür araçları "çalınmış" olarak saymıyor) ve ardından Stevie'nin istediği arabayı garajına itmek için bunları kullandı. Genel olarak, her şey çok uzun ve sıkıcıydı.

Bir oyuncu, tek bir araba bile çalmadan GTA IV'ü %100 tamamladı4..webp

Daxtonanderson'ın bildirdiğine göre, uçak kaçırma görevleri hariç, oyunu bu şekilde tamamlamak aslında oldukça kolay. Sadece oyun içi metro ve taksileri kullanmanız gerekiyor. Oyunu bu şekilde %100 tamamlaması yaklaşık 50 saat sürdü.

Daxtonanderson ayrıca istatistiklerinde beş çalıntı tekne görünmesine rağmen aslında hiçbirini çalmadığını belirtti. Oyunda, oyuncunun bindiği her tekne (bir görev için gerekli olsa bile) nedense "çalınmış" olarak sayılıyor.

Oynarken, bir görev için gerekli olmadıkça araba çalmazdım. Sadece ortalığı karıştırır, kaydetmezdim. Yanlışlıkla bir NPC'ye çarparsam, kaydı yeniden yüklemek zorundaydım. Sürüş, trafik kurallarına göre yapılırdı (başka seçeneğin olmadığı görevler hariç). Bir köprüde gerçek zamanlı olarak iki buçuk saat trafikte sıkışıp kaldığımı hatırlıyorum. 😂 Şimdi Cyberpunk'ı neredeyse aynı şekilde oynuyorum.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları