Blog Barındırma hizmetleri?

febboi

Kayıtlı Kullanıcı
Ziyaretçilerimin konumu nedeniyle Avrupa'da barındırmam gereken 5 blogum var. netvay.com mu yoksa guzel.net.tr mi daha iyi? Blogları çalıştırmak için güvenilir barındırma hizmeti kullanma deneyiminiz var mı? Beni iyi bir barındırıcıya yönlendirir misiniz?

Ziyaretçilerimin konumu nedeniyle Avrupa'da barındırmam gereken 5 blogum var. netvay.com mu yoksa guzel.net.tr mi daha iyi? Blogları çalıştırmak için güvenilir barındırma hizmeti kullanma deneyiminiz var mı? Beni iyi bir barındırıcıya yönlendirir misiniz?
Guzel.net.tr diyebilirim.
Yüksek çalışma süresi
Teknik destek çalışması
Çeşitli ucuz tarife planları
Sunucuları kurarken esneklik. Adamlar çok hızlı bir şekilde benim için özellikler ve fiyat açısından ideal olan bir çalışma planı hazırladılar.

Muhteşem hız ve güvenlik ziyaretçilerim akıcı tarama deneyimini seviyor. netvay.com güvenilir bir web barındırıcısıdır. Harika ilgililer, harika hız ve olağanüstü destek daha ne isteyebilirim?

Geliştirici Dostu Özellikler. SSH erişimi, sahneleme ortamları veya birden fazla programlama dili desteğine ihtiyacınız varsa, geliştirici araçlarını kontrol edin. Kısıtlayıcı bir ana bilgisayar esnekliği sınırlayabilir. Web barındırıcılarından ucuz vps barındırma çözümlerine bakmak için zaman ayırın. İçinizin rahat olması için güvenilir yedekleme çözümleri. Her seferinde olağanüstü müşteri hizmeti.

Her açıdan harikalar!
1. Hız çok iyi. guzel.net.tr de test ettim ve yükleme süresinin önbellek olmadan 3 saniye olduğunu buldum.
2. Ticket desteği fena değil.
3. Bilet yanıtı bazen çalışma saatine bağlı olarak hızlı ve yavaş oluyor.
4. Çalışma süresi iyi.

Daha iyi uygun fiyat ile hizmet veren bir çok firma var 2 veya 3 firmaya takılı kalmayın.

İsimtescil ve natro dan uzak durduğunuz sürece hangi firma ile çalışırsanız çalışın sizi üzmez, ama bu bahsettiğim firmalara bulaştığınızda vay halinize. :D

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.