Blog yazmak SEO ve potansiyel müşteri İçin hala önemli mi?

WebCiGo

Kısa biçimli videolar, yapay zeka tarafından oluşturulan içerik ve sosyal medya hakimiyetiyle, geleneksel bloglama hala trafik çekiyor mu? Blog yazıyorsanız, gönderilerinizin sıralamasını koruyan stratejiler nelerdir? Uzun biçimli mi yoksa kısa biçimli içeriklerden mi daha iyi sonuçlar görüyorsunuz?

Kısa biçimli videolar, yapay zeka tarafından oluşturulan içerik ve sosyal medya hakimiyetiyle, geleneksel bloglama hala trafik çekiyor mu? Blog yazıyorsanız, gönderilerinizin sıralamasını koruyan stratejiler nelerdir? Uzun biçimli mi yoksa kısa biçimli içeriklerden mi daha iyi sonuçlar görüyorsunuz?
12 yıldan uzun süredir blog yazıyorum ve blogu e-ticaret için içerik pazarlama stratejisi olarak kullandım. Kişisel deneyimime dayanarak, blog yazmanın SEO ve potansiyel müşteri yaratma açısından hala geçerli olduğunu düşünüyorum.

Evet, platformlar gelişiyor ve mantıksal olarak platformlar değişiyor olsa da, günümüzde hiç kimsenin örneğin blogger kullandığını sanmıyorum, dolayısıyla bunu hesaba katarsanız, iyi SEO ile birleştirilmiş bloglamanın işinizi büyütmek için çok iyi bir araç olduğu açıktır.

Hocam blog sitelerinin çok büyük etkisi vardır. SEO odaklı bir çok blog sitesi biliyorum adamlar sırf bu işi yapıyor. Potansiyel olarak hangi kategori de ki müşterileri çekmek istiyorsanız o kategoriye yönelmelisiniz.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları