Canlı duvar kağıdını yalnızca kilit ekranında nasıl kullanırım?

selamiyildiz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamla, canlı duvar kağıdı kullanmaya çalışıyorum ama sadece kilit ekranına uyguluyorum ve kafam karıştı. Genellikle iki yöntem olduğunu biliyorum, biri duvar kağıdının olduğu uygulamaya gidip "sadece kilit ekranına uygula" gibi bir şey seçiyorsunuz, diğeri ise galeriye indirip kilit ekranı ayarlarını düzenleme kısmından değiştiriyorsunuz.

Sorun şu ki, bunların hiçbiri bende mevcut değil. Şimdiye kadar 4 canlı duvar kağıdı uygulaması denedim. Hepsinde sadece "duvar kağıdını ayarla" seçeneği var; bu hem ana ekranı hem de kilit ekranını aynı anda değiştiriyor. Hiçbiri telefonuma indirmiyor. Bunu yapmama izin verecek bir uygulama veya ayar biliyor musunuz? Ya da canlı duvar kağıtlarını yaygın telefon çözünürlüklerinde manuel olarak indirebileceğim bir web sitesi var mı? Android 15 kullanıyorum. Kısa süre önce Android 8'den yükseltme yaptım, o zamanlar kolay ve anlaşılırdı.

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.