Canlı yayın için hangi mikrofonu ve ses kartını seçmeliyim?

cerkol01

Kayıtlı Kullanıcı
Sesimi ön plana çıkaracak, parazit içermeyen, temiz ve yüksek kaliteli bir ses istiyorum. Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. İnternette arama yaptım ve HyperX Quadcast 2s mikrofonunu gördüm, ancak XLR kablolu mikrofonların daha iyi ses verdiğini okuduktan sonra son anda fikrimi değiştirdim.

Daha sonra Rode Podmic mikrofonunu ve bu mikrofonların bir amplifikatör gerektirdiğini öğrendim. Klark Tenkin ve T-Decor amplifikatörleri arasında seçim yapıyordum ve yorumları okuduktan sonra sonunda T-Decor'u seçtim. Geriye sadece bir mikrofon ve bir ses kartı almak kaldı.

Tamamen memnun kalmak için hemen iyi bir seçenek bulmak istiyorum. Rode Podmic, Rode USB, Rode Procaster ve Podcaster'a baktım. Sadece Rode Podmic almayı düşünüyordum. Yorumlara göre amplifikatör oldukça iyi ve tek yapmam gereken bir ses kartı almak, her şey harika olurdu. Ama bir kart konusunda da karar veremiyorum.

Daha pahalı ve güvenilir bir şey arıyorum. Bütçe problemi yok. Biraz daha fazla ödeme yapabilirim, ama iyi ve güvenilir bir şey istiyorum. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

AM8 gibi bir fifain alın ve hiç uğraşmayın. Size fazlasıyla yeterli olacaktır ve harcadığınız para için de kendinizi kötü hissetmeyeceksiniz.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri