CCleaner kullanıyor musunuz?

dosyaCı

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba! Bu programı bir süre kullandım. Ancak bir süre sonra, dizüstü bilgisayarımın dosyalarını ve kayıt defterini temizledikten sonra Mafia 1 ve GTA 3/Vice City gibi oyunlarda garip donmalar oluştuğunu fark ettim. Bu daha önce olmamıştı! Bu nedenle, uzun süre donmalara neyin sebep olduğunu anlayamadığım için Windows'u yeniden yüklemek zorunda kaldım. CCleaner'ın bir sorun yaptığını ve bu donmalara neden olduğunu anladım ve bunu sistem genelinde düzeltemedim. Windows'u tekrar yeniden yüklemek zorunda kaldım. O zamandan beri bu programı kullanmadım ve tüm bu temizleyicilerin sadece çöp olduğuna karar verdim. En çok kullandığım şey, dosya depolama için kullandığım bir HDD birleştiricisi. Başkaları da aynı sorunla karşılaştı mı? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Muhtemelen yalnız değilim. Bu soruyla ilgileniyorum.

İhtiyacınız yoksa, bu tür bir şeyi kullanmamanız en iyisidir. Bir disk birleştirici uzun süre çalışabilir ve ihtiyacınız olan bir şeyi silebilir veya onu devre dışı bırakıp Windows'u yeniden yüklemeniz gerekebilir.

Yaklaşık beş yıl önce Windows 7 ve 10 ile ilgili sorunlar yaşadım (CCleaner yüklüydü). Kaldırdıktan sonra neredeyse hiç Windows güncellemesi yapmadım. Son dört yıldır Revo Uninstaller Pro kullanıyorum. Harika bir program. Bir oyun veya uygulamayı kaldırırken, kayıt defterinin tam dalını temizliyor.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları