Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Sor, Paylaş, Öğren: techforum.tr

Diablo 3 oyun bağlantısı kesiliyor: dcom hatası 10016

batitelor

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, bir şeyi çözmeme yardımcı olması için teknik bilgisi olan birini arıyorum. Bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor, bu yüzden mümkün olduğunca fazla ayrıntı vereceğim. Diablo 3'ü battle net'te oynadığımda, rastgele bu ağ bağlantı kopmalarını yaşıyorum, son zamanlarda çok sayıda oluyor. Yani diğer oyunlarda, başlatıcılarda her şey iyi ve ağ bağlantı kopmalarıyla ilgili hiçbir şey olmuyor. Bu sadece diablo 3 oyununda oluyor.

Her zaman Windows distributed com error 10016 tarafından geçiliyor, diablo 3'te ise bir sıfır eksik hata kodu 1016. Bazılarının bunun alakalı olmadığını söyleyebileceğini biliyorum, ama eminim ki alakalıdır. Ağ bağlantı kopmaları 5 dakika sürüyor ve sonra her şey normale dönüyor. Bunu düzeltmeme yardım edecek birine ihtiyacım var, tüm diablo 3 bağlantı kopma adımlarını ve dcom hata kodu düzeltmelerini denedim, gelişmiş olanları bile.

Diablo 3'te birçok kişiye sordum, hepsi bunun sadece benim sorunum olduğunu söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum, appid kullanılamıyor ve CLSID yazılmamış. Lütfen birisi yardım etsin, Windows'u yeniden yükledim, hatta Diablo 3 hesaplarını bile sildim, her şeyi en baştan kurdum ama yine değişen bir şey olmadı.