Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimler kullanıyor, deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Neyi seversin, neyi sevmezsin?
Henüz son kararımı vermedim, insanların geri bildirimlerini duymak istiyorum.
İş için sorun yok, yüksek dinamiklere sahip oyunlar (nişancı oyunları, aksiyon oyunları, hatta az çok dinamik MMORPG'ler) için atlayın.
Oyunlardan meditatif ve telaşsız bir şeyler oldukça normal.
El pozisyonunun yanı sıra, asıl fark, imleci/kamerayı yukarı hareket ettirmek için sadece parmaklarınızı değil, TÜM elinizi hareket ettirmeniz gerekmesidir; bu da tepki vermeniz gereken yerde çok rahatsız edicidir. Bunu boşuna söylemiyorum, ev bilgisayarımda aylarca dikey fare kullandım ve sonra normal fareye geri döndüm.
Bunun ne tür bir tünel sendromu olduğunu bilmiyorum, 20 yıldan fazladır bilgisayar başındayım ve şimdiye kadar ellerimde herhangi bir sorun belirtisi olmadı.
Kendinize bir bilek genişletici ve birkaç dambıl alın ve kollarınızı ve üst gövde kaslarınızı çalıştırmaya başlayın.
Ve bunların hepsi saçmalık, sebep farelerde değil, kendinizden nefret etmenizde. Dikey tutuş biraz daha az saçma ve yükü farklı bir yere aktarıyor. Fare yerine, VR'dan bir uzaktan kumandaya ihtiyacınız var, o zaman harika olur.