Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Dizüstü bilgisayar 2 ekranı birden algılamıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan febboi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

febboi

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese selam, dizüstü bilgisayarla kullanmak istediğim 2 ekranım var. HDMI kablosuyla bağlamak için bir USB-C yerleştirme istasyonu satın aldım. Bilgisayarda USB-C girişi olmadığı için USB-C dişi - A erkek 2.0 adaptörü aldım. 2 ekranı da algılayamıyorum, hiçbir şey olmuyor. Sanırım adaptörden kaynaklanıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Herkese selam, dizüstü bilgisayarla kullanmak istediğim 2 ekranım var. HDMI kablosuyla bağlamak için bir USB-C yerleştirme istasyonu satın aldım. Bilgisayarda USB-C girişi olmadığı için USB-C dişi - A erkek 2.0 adaptörü aldım. 2 ekranı da algılayamıyorum, hiçbir şey olmuyor. Sanırım adaptörden kaynaklanıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba

USB A 2.0 veya 3.0 portları video sinyali üretmez. Yani bu şekilde bağlanan bir docking istasyonuna ekran takmak mümkün değil.

Ekran için yalnızca PC'nin HDMI çıkışı kullanılabilir. USB-C için, PC'de mevcut olduğunda, sistematik olarak da uyumlu değildir.

Tamam, çok güzel, teşekkür ederim.

Docking istasyonu aynı zamanda şarj işlevi de görüyor ancak USB A portu üzerinden de çalışmıyor sanırım.

İki ekranı birbirine bağlayıp üçlü ABC ekranı yapabilen bir HDMI adaptörü var mı?

Çözüm

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri