Dizüstü bilgisayarım (Acer Aspire 3 A315-66) yeni bir güncelleme indirdi, bu normalde sorun teşkil etmez. Ancak o zamandan beri dizüstü bilgisayarımda Bluetooth'u bulamıyorum. Tabii ki, hemen Aygıt Yöneticisi'ni kontrol edip eski sürücüleri güncelledim, ancak Windows'a göre tüm sürücüler günceldi. Bu yüzden her şeyi kaldırdım ve dizüstü bilgisayarı yeniden başlattım. Bundan sonra tekrar çalışmaya başladı.
Şimdilik her şey yolundaydı. Ama aynı şey tekrar oldu. Bluetooth simgesi iz bırakmadan kayboldu. Tekrar kaldırdım ve dizüstü bilgisayarı yeniden başlattım.
Ama ne yazık ki, şimdi hiçbir şey çalışmıyor, Bluetooth simgesi hala yok.
Başka ne yapabilirim? Hatalı bir güncelleme veya başka bir saçmalık yüzünden ayrı bir adaptör almak zorunda kalmamı anlamıyorum. Yani, daha önce gayet iyi çalışıyordu.
Şimdilik her şey yolundaydı. Ama aynı şey tekrar oldu. Bluetooth simgesi iz bırakmadan kayboldu. Tekrar kaldırdım ve dizüstü bilgisayarı yeniden başlattım.
Ama ne yazık ki, şimdi hiçbir şey çalışmıyor, Bluetooth simgesi hala yok.
Başka ne yapabilirim? Hatalı bir güncelleme veya başka bir saçmalık yüzünden ayrı bir adaptör almak zorunda kalmamı anlamıyorum. Yani, daha önce gayet iyi çalışıyordu.