Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Dizüstü bilgisayarımın dokunmatik yüzeyi neden çalışmıyor?

üsküplü

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, Dün sabahtan beri Lenovo dizüstü bilgisayarımın dokunmatik yüzeyi çalışmıyor. Fare imleci artık görünmüyor ve dokunmatik yüzeyle hiçbir komut çalıştıramıyorum.

Birçok Google araması yaptıktan ve Windows desteğiyle iletişime geçtikten sonra, Aygıt Yöneticisi'nden fare sürücüsünü kaldırdım ve ardından sürücüyü yeniden yüklemek için dizüstü bilgisayarımı yeniden başlattım.

Her şey yolunda gitti, ancak dokunmatik yüzeyim hala çalışmıyor.

Bunun başka bir nedeni olabilir mi, yoksa sürücüyü kaldırırken bir hata mı yaptım?

Çoğu kişi, bir fonksiyon tuşuna veya tuş kombinasyonuna basarak dokunmatik yüzeyini yanlışlıkla kapatır. Dokunmatik yüzeyi tekrar açmak için dizüstü bilgisayarınızın model numarası yardımcı olacaktır. Modeli yazıp hangi tuş kombinasyonları olduğunu görün ve uygulayın.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri