Ekran açılıp kapanıyor

candmrbs32

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, bir sorunum var:

Bilgisayarımı başlattığımda ekranım açılıp kapanmaya devam ediyor. Düzensiz aralıklarla oluyor. Bilgisayarı açtığımda her zaman oluyor. Garip olan şu, yavaşça tekrar durması. Yaklaşık 15-20 dakika sonra duruyor ve oyun oynamak, çalışmak vb. gibi her şeyi yapabiliyorum. Bu her zaman bilgisayar uzun süre kapalı kaldığında oluyor.

Ekran kablosunda gevşek bir bağlantı olma ihtimalini eleyebilirim. Yeni bir tane aldım ve sorun aynı. Sorun yeni bir monitörde de oluyor. Ekran kartının yazılım güncellemesi güncel ve yeniden yükledim. Sorun devam ediyor. Sorun ekran kartında mı? Öyleyse nasıl öğrenebilirim?

Sistemim:

AMD FX-8350

Radeon FX 580 / 8 GB

32 GB Kingston Venegance

SSD SAMSUNG / 200 GB

Cevaplarınız için teşekkürler.

Grafik kartındaki bir bileşen, genellikle grafik çipi, artan ısı nedeniyle devre kartıyla yeterli teması yeniden kazanır. Bu durum benim dizüstü bilgisayarımda ve bir televizyonda da başıma geldi.

BIOS sürümünü indirin ve yeniden flaşlayın, ardından anakartta sert sıfırlama yapın (varsa jumper) ve plakasının arkasındaki sıfırlama düğmesine basın, sonra her şey tekrar normal şekilde çalışmalıdır.

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.