Eski cihazı kullanmadan Google Mail adresini nasıl kurtarabilirim?

sonerbayram

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba.

E-posta adresimi geri yüklemek istiyorum.

Kısaca açıklamak gerekirse her zaman giriş yapmak için kullandığım telefonum çalındı. Bu nedenle, hesap kurtarma ve doğrulama kodunu almak için ihtiyacım olan telefon numarasına artık erişemiyorum. Ancak, e-posta adresinin şifresini hala biliyorum.

Hesabımı web sitesinden geri yüklemeyi zaten denedim, ancak bunun için oluşturmadığım ve oluşturamayacağım bir parola gerekiyor.

Bana yardımcı olabilir misiniz?

Google hesabınıza tekrar erişim sağlamak için eski telefonunuza mutlaka ihtiyacınız yok.

Hesap kurtarma işlemini tekrar deneyin ve mümkünse "Başka bir seçenek seçin" seçeneğine tıklayın. Hesaba bağlı olarak Google, kaydedilmiş bir kurtarma e-posta adresi veya farklı bir telefon numarası gibi başka seçenekler de sunar.

Şifrenizi hala biliyorsanız, bu kesinlikle iyi bir başlangıç. Ayrıca, hesabınızı geçmişte sık sık giriş yaptığınız bir cihaz veya Wi-Fi ağı/konumu kullanarak kurtarmayı deneyin. Bu, Google'ın sizi hesap sahibi olarak tanımasına yardımcı olabilir.

Telefonunuz çalındığı için, mobil operatörünüzden eski numaranızla yeni bir SIM kart almanızı da öneririm. Böylece doğrulama kodları içeren SMS mesajlarını tekrar alabilirsiniz.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri