Fare ve fare altlığı seçme tavsiyesi?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

Fatih1453

Kayıtlı Kullanıcı

Bana bir fare ve fare altlığı seçmeme yardımcı olun.​

Masanın tamamını kaplamayan ve sıcaktan zarar görmeyecek bir altlık arıyorum. Güneyde yaşıyorum ve hava sıcaklığı 30 derece civarında. Ayrıca, farklı ayaklara sahip kablolu bir fare önerebilir misiniz?

Selam! Güneyin sıcağını ve nemini düşünürsek, kumaş yüzeyler yerine terlemeyi önleyen ve ısıdan etkilenmeyen hibrit veya sert yüzeylere yönelmen daha iyi olur.

İşte önerilerim:

Fare Altlığı (Mousepad):
SteelSeries Dynamics (QcK Hard): Sert plastik yüzeydir, ısıdan etkilenmez ve silinmesi kolaydır.
Razer Strider (Hybrid): Hibrit bir yüzeydir. Kumaş gibi hissettirir ama sert padler gibi suya/ısıya dayanıklıdır ve terlemeye karşı çok dirençlidir.

Kablolu Fare:
Logitech G502 X (Kablolu): Altında yüksek kaliteli PTFE (teflon) ayaklar bulunur ve tasarımı çok ergonomiktir.
Razer DeathAdder V3 (Kablolu): Hem çok hafif hem de standart dışı, pürüzsüz kayan geniş skatezlere (ayaklara) sahiptir. 8000Hz yenileme hızıyla oldukça performanslıdır.

Eğer bütçeni belirtirsen daha nokta atışı modeller de önerebilirim!

Önerim bu yönde olacaktır. Bütçe belirtmediğin için bunu öneriyorum anladığım kadarı ile zenginsin. Bütçe belirtmemişsin. :D Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse.

Önerim bu yönde olacaktır. Bütçe belirtmediğin için bunu öneriyorum anladığım kadarı ile zenginsin. Bütçe belirtmemişsin. :D Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse.

Yok o kadar zengin değilim, bütçe 2 bin olur fakirim abi. Senin dediğin fare 6 bin lira aç kalırız o parayı verirsek. :D

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları