FHD 60fps oyun dizüstü bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thizmir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thizmir

Herkese iyi akşamlar, Aşağıdaki gereksinimleri (oyun kullanımı) karşılayan, hatta yenilenmiş bir laptop arıyordum.
  • 16gb ram
  • SSD 1TB
  • Minimum Gigabit LAN girişi
Bunu sadece PS5'e bağlı yakalama kartıyla yayın yapmak için kullanacağım, yani esas olarak OBS kullanımı için. Ben sadece stabil 60 fps fhd hedefliyorum, 2k'yı bile aramıyorum. 25.000TL altında ucuz bir şey arıyordum ama bunun tamamen ütopik olduğunu düşünüyorum. Yeni olması şart değil. Cevaplayacak olanlara teşekkürler, linkler bekliyorum, ilginizi çeken bir şey varsa özel satışlara da açığım.

OBS'de yayın yapabilen ve Full HD'de sabit 60 FPS hızını koruyabilen 25 BinTL altında bir dizüstü bilgisayar bulmak kolay değil, özellikle de iyi bir işlemciye sahip, 16 GB RAM'e ve özel bir grafik kartına ihtiyacınız olacağı için. Maalesef bu fiyat aralığında yenilenmişini bile bulmak zor.

Gerçekten bir dizüstü bilgisayar istiyorsanız, HP Pavilion Gaming, Lenovo Legion 5 veya Acer Nitro 5 gibi yenilenmiş modellere göz atmak isteyebilirsiniz. Ancak gerçekten iyi bir fırsat bulamazsanız, muhtemelen 8 GB RAM ve daha küçük bir SSD ile taviz vermeniz gerekecek, ancak gelecekte her zaman yükseltme yapabilirsiniz.

Bütçenize göre en iyi performansı istiyorsanız, en iyi çözüm kullanılmış veya yenilenmiş bir masaüstü bilgisayardır. 25 Bin TL ile yayın için daha sağlam bir kurulum yapabilirsiniz, örneğin, Ryzen 5 2600 veya 10. Nesil Intel i5 işlemci (OBS'yi iyi idare ediyorlar).

16 GB DDR4 RAM GTX 1660 Super veya RX 580 grafik kartı, Full HD'de 60 FPS'yi garantilemek için mükemmel, hız ve depolama alanı için 1 TB SSD bağlantı için de kapsamlı olan Gigabit LAN'lı anakart

Bulabilirsiniz aslında masaüstü olarak çok daha iyi bilgisayarlar var o fiyatlara masaüstü düşünürseniz tabi ki.