Fonksiyon tuşları takılı kalıyor ve OneDrive kendiliğinden açılıyor?

Tumbarvural

Kayıtlı Kullanıcı
Her şeyi denedim. Windows'u Wi-Fi veya LAN olmadan, hatta bir Windows hatasıyla bile tamamen yeniden yükledim. Yeni bir klavye de denedim. Nispeten iyi bir bilgisayarım var ve gereksiz şeylerle doldurmadım. Windows Güvenliği dışında hiçbir şey otomatik olarak başlatılmıyor, hiçbir sürücü veya şüpheli bir şey yok, hiçbir şey yok. Tüm bunlara rağmen, hala garip bir hata alıyorum. BIOS güncel. Farklı bir klavye denedim, ancak hata devam ediyor. Herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden sorun. Profesyonel biri iyi bir iş çıkarırsa ödeme yapmaktan memnuniyet duyarım. Ayrıca bir videom da var.
Anakartın bozuk olduğunu veya benzer bir şey olduğunu tahmin ediyorum. Teşekkürler.

OneDrive'ın beklenmedik şekilde açılması sorunu genellikle, son Windows güncellemelerinde OneDrive ekran görüntüsü alma aracını tetikleyecek şekilde yapılandırılan Print Screen (PrtSc) tuşuyla ilgilidir. Bu tuş takılı kalmışsa veya OneDrive yanlış yapılandırılmışsa, otomatik olarak açılacaktır.

Windows 11'i bir Windows 11 kurulum USB sürücüsünden mi yüklüyorsunuz? Kurulum sırasında, Shift+F10 tuşlarına basarak komut istemini başlattınız ve `oobe\bypassnro` komutunu girdikten sonra kurulum işlemini yeniden başlattınız mı? Ardından yerel bir Windows kullanıcı hesabı oluşturdunuz mu? Eğer öyleyse, donanımın düzgün bir şekilde tanınabilmesi için anakart sürücülerini yüklemenizi öneririm. Ayrıca klavyeyi farklı bir USB portuna bağlamalısınız. İdeal olarak, USB kablosu olan bir porta. Kablosuz klavyenin USB dongle'ının sorunlara yol açmasını istemezsiniz.

Konuyu okuyanlar
1 saat 16 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri