- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarda saklanan fotoğraflar, herhangi bir formatta ancak özellikle en yaygın format olan .jpeg'de, fareyle çift tıklama kullanılarak açılmıyor. Birçok farklı klasördeki çok çeşitli jpeg dosyaları için resim küçük resimleri mevcut , ancak bunlara çift tıkladığınızda hiçbir şey olmuyor. Açılmıyor, küçük resme sağ tıklayıp işlem listesinden "Aç" seçeneğine tıkladığınızda da hiçbir şey olmuyor. Açılmıyor, ancak "Birlikte Aç" seçeneğini seçip Fotoğraflar'ı (MS Fotoğraflar yazılımının adı) seçerseniz, dosya yıllardır olduğu gibi tam ekran olarak açılıyor. Aynı yazılıma sahip, 3 metre uzakta bulunan başka bir aile bilgisayarı, çift tıklama kullanarak herhangi bir jpeg görüntüsünü düzenli olarak açıyor. Her iki bilgisayarda da jpeg dosyası açmak için varsayılan program aynı şekilde 'Fotoğraflar' olarak ayarlanmış.
Çalışmayan bilgisayara 'Fotoğraflar' indirildi ve yeniden yüklendi. Hiçbir değişiklik yok. Tamamen aynı. Çift tıklama kullanarak programla resim dosyalarını açamıyorum.
Çalışmayan bilgisayara 'Fotoğraflar' indirildi ve yeniden yüklendi. Hiçbir değişiklik yok. Tamamen aynı. Çift tıklama kullanarak programla resim dosyalarını açamıyorum.