Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Garuda Linux kurulum işlemi askıda kalıyor

ASLAN

Kayıtlı Kullanıcı
Garuda Dragonized Gaming'i bilgisayarıma yüklemeye çalışıyorum (Windows 11 ile çift önyükleme yapmak istiyorum), ancak USB'den önyükleme yaptıktan hemen sonra yükleyici donmaya devam ediyor. AMD ekran kartım olduğu için açık kaynaklı sürücülerle önyükleme yapıyorum.

Garuda Dragonized Gaming'i bilgisayarıma yüklemeye çalışıyorum (Windows 11 ile çift önyükleme yapmak istiyorum), ancak USB'den önyükleme yaptıktan hemen sonra yükleyici donmaya devam ediyor. AMD ekran kartım olduğu için açık kaynaklı sürücülerle önyükleme yapıyorum.
Garuda Linux tarafından desteklenmiyor.

Garuda Linux KDE'yi deneyin ve garuda-gamer uygulamasını kurduktan sonra kullanın.

Burayı da bi inceleyin isterseniz.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri