Gta5 Enhanced'de fps sorunları yaşıyorum?

Burhan

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, yakın zamanda GTA Enhanced oynadım ve performans sorunları yaşıyorum, bilgisayarım şu şekilde: RTX3060, Ryzen 5 4650G PRO, 16g Ram 3200mhz, 128gb ssd ve 2tb sabit disk. Oyun, oyun ayarları normal ve ışın izleme olmadan açık havada bana 40-50 fps veriyor, herhangi bir bileşende sıcaklık sorunum veya fabrika hatası yok, sürekli düşük fps'ye neyin sebep olduğundan çok emin değilim, GPU'm %40-50 arasında ve CPU'm %50-60 arasında kullanılıyor, kullandığı kaynak miktarına göre düşük fps olduğunu düşünüyorum, ayrıca bilgisayarımı Cyberpunk 2077 ile test ettim ve çok daha güçlü grafiklere sahip, GTA'dan bile daha fazla fps verdi, ne olduğunu pek anlamıyorum, eğer biri bana yardımcı olabilirse çok teşekkür ederim.

Merhaba dostum.

Bu, dokular, harita vb. yüklenirken oluşabilen hız eksikliğinden kaynaklanıyor.
Bazı yeni oyunlarda, HDD ile SSD arasında olan tam olarak budur.

Ayrıca, bir GTA sürümünü diğeriyle karşılaştırdın mı?
Aynı şeyin Klasik sürümde de olup olmadığını kontrol ettin mi? HDD ye kuruluysa oyun onu SSD ye temiz bir şekilde kurmanı tavsiye ederim.

Merhaba, yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Evet, klasik sürümü oynadım ve bana en az 50-60 fps verdi, ancak güçlendirilmiş sürümde bana 30 fps'ye kadar verdiği, neredeyse 20'ye düştüğü belirli alanlar var. SSD olayını anlıyorum, orada olmadıkları için birkaç oyunda fps sorunları yaşadım, ancak yeterli alanım olmadığı için hiçbir oyunu SSD'ye yükleyemiyorum, alan boşaltmam veya yeni bir SSD almam gerekiyor o halde :(

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları