Hangi oyunlar size gerçekten büyük ölçekli bir macera hissi verdi?

rotarafs

Kayıtlı Kullanıcı
Bence, üçüncü "Witcher" haklı olarak "New Vegas" ve "RDR2" ile birlikte bu serinin en ikonik projeleri arasında yer alıyor. Elbette, ikinci "Riesen"e özel bir yer ayrılmış durumda "Dark Waters", benim için çocukken okuduğum macera romanlarının mükemmel bir oyun uyarlaması oldu. Kaygısız bir gençliğe inanılmaz bir köprü.

Hangi oyunlar size gerçekten büyük ölçekli bir macera hissi verdi.webp

Hala ilk Fable'ın tadını çıkarıyorum. Peter Molyneux, baş karakterin siz olduğunuz gerçekten ilgi çekici bir hikaye yaratmayı başardı. Bazen tekrar oynamak bile istiyorsunuz. Bir remaster var, belki şimdi bir remake zamanı gelmiştir? 🥳

Tabii ki Mass Effect, özellikle de tüm (Pokemon) parti üyelerini topladığınız 2. bölüm. Oyun efsanevi, karakterler efsanevi. Trafik ışığı sonu efsanelerin efsanesi 😁

Fallout 3. Evet, evet, doğru, üç. Muhtemelen Fable'dan sonra büyük bir açık dünyaya sahip ilk oyun. Morbidity ve Oblu'yu özledim, işte bu yüzden 😜

Son zamanlarda Marvel's Guardians of the Galaxy. Oyunun kendisi kısa olsa bile, kozmik olduğu için devasa 🥺

Red Dead Redemption 2 oyun beni 200 saat boyunca içine çekti, Rockstar'ın yarattığı şeye şok oldum.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri