Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Kablosuz bir fare arıyorum. Genellikle FPS oynuyorum ve şu anda Roccat kullanıyorum, memnunum ama kablosuza geçmem gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? maksimum bütçe 4000TL teşekkürler önerileriniz için.
Fnatic Bolt'tan memnunum, günde yaklaşık 3 saat oynuyorum ve ayda bir şarj ediyorum. Belki ellerim için biraz küçük şuan 2500TL civarında, dürüst olmak gerekirse o kadar para harcamazdım, indirimleri takip etmelisin.
Bir oyun oynamaya belirli bir zaman ayırmak kabul edilebilir, ancak birinin hayatı bir oyun etrafında dönmeye başladığında ve ondan uzaklaşmak hayal kırıklığına, öfkeye, sağlıksızlığa ve sosyal geri çekilmeye neden olduğunda, bu bağımlılığın bir işareti olabilir. Tanıdığım bir çocuk ülkede yasaklanan oyuna bağımlıydı ve birçok çocuğun oynarken hayatını kaybetmesi nedeniyle yasaklanmıştı. Yasak olmasına rağmen, çocuklar oynamaya devam etmenin yasadışı bir yolunu buldular ve sonunda o kadar...
Netflix, geleneksel sektör devlerine kıyasla belirgin bir şekilde ters akıntıya karşı bir yaklaşımla oyun stratejisini yeniden şekillendiriyor. Netflix Gaming'in başkanı Alain Tascan, yakın zamanda milyonlarca kullanıcının video oyunlarına yaklaşımını kökten değiştirebilecek bir vizyon paylaştı. Açıklanan hedef, iddialı olduğu kadar basit, genel halkı oyun deneyiminden ayıran her türlü engeli ortadan kaldırmak, Tascan'ın sürtünme olarak tanımladığı, oyun sektörüne henüz meraklı olmayanların...
Assassin's Creed Shadows, bugün itibarıyla Mac için indirilebilir durumda ve aynı anda PlayStation 5, Windows makineleri ve Xbox'ta piyasaya sürülen ilk Assassin's Creed oyunu olma özelliğini taşıyor.
16. yüzyıl Japonya'sında geçen Assassin's Creed Shadows, ana Assassin's Creed oyun serisinin bir parçasıdır ve Assassin's Creed Mirage'ın halefidir. Oyun, Assassin Kardeşliği ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki anlaşmazlığa odaklanır ve oyuncular bir shinobi suikastçısı olan Fujibayashi Naoe...
Zaten duyurulan ve 2025 çıkış tarihi doğrulanan tüm oyunlar arasında çıkış tarihleri pazarlama saçmalığından başka bir şey olamaz, siz 2025 yılında çıkmasını istediğiniz en çok hangi oyunları bekliyorsunuz?
Benim gözüm şunlarda:
Freedom Wars Remastered (10 Ocak)
Donkey Kong Country Returns HD (16 Ocak)
Assassin's Creed Shadows (14 Şubat)
Monster Hunter Wilds (28 Şubat)
Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition (20 Mart)
Elbette her yeni duyuru ile kişisel listeler değişebilir, yeni...
Sadece birkaç ay önce, sanırım Ocak ayındaydı ama yanılıyorsam beni düzeltmekten çekinmeyin, sonunda Nintendo'dan bir süredir söylentisi olan uzun zamandır beklenen Nintendo Switch 2 ile ilgili bir duyuru aldık. Duyurunun sonunda, Nintendo'dan gelen yeni taşınabilir cihaz hakkında daha fazla şey duyacağımız söylendi ve bu da düşündüğümüzden daha hızlı geliyor gibi görünüyor.
Nintendo'nun duyurduğu Nintendo Switch 2 hakkında şu ana kadar ne düşünüyorsunuz?
Duyuruyu yayınladır aşağıda buyurun.
Intel'in Arc B580 grafik kartlarının piyasaya sürülmesi iki iyi haberi müjdeliyor: birincisi, 2. nesil Xe Battlemage grafik mimarisi; ve ikincisi, Intel'in PC oyun grafik donanımı endüstrisinde kalmak için burada olması. Bu önemlidir, çünkü bugünlerde Intel ile ilişkilendirilen tüm kasvetli havaya rağmen, şirket Silikon Vadisi'nin en yüksek devlerinden biri olmaya devam ediyor, PC ve sunucu işlemci pazarlarının büyük çoğunluğunu elinde tutuyor ve IP, yarım yüzyıllık bir süre boyunca icat...
Merhaba, burada yeniyim, ancak uzmanlara ve diğer oyunculara en iyi oyun aksesuarları ve ekipmanları hakkında soru sormak için techforum.tr çevrimiçi teknoloji forumunu kullanmam önerildi bu yüzden burada sizlerden bilgi almayı deneyeceğim!
Steam hesabımda direksiyon konsolu ve pedal kullanmak istediğim birkaç oyun var, bunlar arasında Euro Truck Simulator 2 ve The Crew 2 de var. Ancak, hangi marka ve ürünün en iyi olduğundan emin değilim.
Birkaç farklı makale ve incelemeyi Google'da...