Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Hp dizüstü bilgisayar bluetooth'u aygıt yöneticisinde görünmüyor?

gazikemal

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar selam, Probook 4740s dizüstü bilgisayarım için doğru sürücüyü bulamadım ilk defa Windows 10x64bit'i yükledim güncellemeden önce bluetooth düzgün çalışıyordu güncellemeden sonra ralink Windows güncellemesinde ve yeniden başlatmada her şey gitti defalarca denedim.

Arkadaşlar selam, Probook 4740s dizüstü bilgisayarım için doğru sürücüyü bulamadım ilk defa Windows 10x64bit'i yükledim güncellemeden önce bluetooth düzgün çalışıyordu güncellemeden sonra ralink Windows güncellemesinde ve yeniden başlatmada her şey gitti defalarca denedim.
Güncellemeler ile ilgili çok problemler oluyor bugünler de şimdi, BIOS'tan devre dışı olup olmadığını kontrol edin, eğer devre dışı değilse devre dışı bırakın, yeniden başlatın ve etkinleştirin.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri