sanalbellek
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar selam, Windows 10 Pro ana bilgisayarı Windows 10 Geliştirici VM uygulamaları yükleme/kaldırma ile ilgili işlemler VM'imde aşırı yavaş ve görev yöneticisi disk kullanımını her zaman %100 olarak gösteriyor, ortalama yanıt süresi 75 - 230 ms arasında. CPU kullanımı asla %3 - %6'in üzerine çıkmıyor ve bellek normalde %80'in altında kalıyor. 2 GB tahsisli olarak başlayıp sonunda 8 GB tahsisi denememe rağmen hiçbir etkisi olmadan RAM ile uğraşmayı denedim. Ana bilgisayarımda 32 GB RAM var. Yani bunu göz önünde bulundurarak RAM/CPU yapılandırmalarımın sorun olmadığını ve başka bir sorun olduğunu varsayabilirim. Çevrimiçi birçok gönderi okudum ve önerilen çözümleri denedim ancak bulduğum hiçbir şey fark yaratmadı. Şimdiye kadar VirtualBox kullandım ve bu VM'lerin performansı sonsuz derecede daha iyiydi, Hyper-V'nin genellikle daha hızlı olması gerektiğini okudum, bu da bir yerde yanlış yapılandırma olabileceğini gösteriyor sanırım.
Sanal makinelerimin performansını nasıl iyileştirebilir, sorunlarını nasıl giderebilirim?
Sanal makinelerimin performansını nasıl iyileştirebilir, sorunlarını nasıl giderebilirim?