Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

iCloud depolama alanı tekrar ne zaman kullanıma sunulacak?

Kral735

Kıdemli Üye
Merhaba, iCloud saklama alanımın dolu olduğuna dair bir bildirim aldım. Daha sonra sorunun ne olduğuna baktım ve iPad'deki dosyalara kaydedilen filmlerin aynı zamanda iCloud'da da yedeklendiğini gördüm. Daha sonra Dosyalar uygulamasından senkronizasyonu devre dışı bıraktım. Sistem daha sonra beni iCloud'daki dosyaların silineceği konusunda uyardı. Ancak 5 gün ve yeni yedeklemelerden sonra kullanılan depolama alanı azalmadı. Dosyalar uygulaması artık iCloud'da depolama alanı oluşturmuyor, sorun iPad'deki yedekleme dosyasının küçülmemesidir. Belleği boşaltmak için ne yapabilirim?

iCloud depolama

Çözüm
Merhaba, iCloud saklama alanımın dolu olduğuna dair bir bildirim aldım. Daha sonra sorunun ne olduğuna baktım ve iPad'deki dosyalara kaydedilen filmlerin aynı zamanda iCloud'da da yedeklendiğini gördüm. Daha sonra Dosyalar uygulamasından senkronizasyonu devre dışı bıraktım. Sistem daha sonra beni iCloud'daki dosyaların silineceği konusunda uyardı. Ancak 5 gün ve yeni yedeklemelerden sonra kullanılan depolama alanı azalmadı. Dosyalar uygulaması artık iCloud'da depolama alanı oluşturmuyor, sorun iPad'deki yedekleme dosyasının küçülmemesidir. Belleği boşaltmak için ne yapabilirim?

Ekli dosyayı görüntüle 448
Ayarlar uygulamasını açın, adınıza ve ardından iCloud a dokunun. Depolama Alanı'na veya Hesap Depolama Alanını Yönet'e ve ardından...

Ekli dosyayı görüntüle 448
Ayarlar uygulamasını açın, adınıza ve ardından iCloud a dokunun. Depolama Alanı'na veya Hesap Depolama Alanını Yönet'e ve ardından Yedeklemeler'e dokunun. Silmek istediğiniz yedeklemenin bulunduğu cihazın adına dokunun. Devre Dışı Bırak ve iCloud'dan Sil'e dokunun. Herhangi bir sorunda techforum.tr ye yazmaya çekinmeyin.

Çözüm