Instagram şifremin yanlış olduğunu söylüyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sondefa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sondefa

Kayıtlı Kullanıcı

Instagram ile sorunum var, umutsuzluğa kapılıyorum galiba?​

Artık uygulama üzerinden giriş yapamıyorum. Sürekli şifremin yanlış olduğunu söylüyor. Dizüstü bilgisayarımda veya eski telefonumda sorunsuz çalışıyor. Şifremi değiştirmeyi denedim. Instagram sürekli e-postama bir kod göndermeye çalışıyor ama asla almıyorum. Dizüstü bilgisayarımda denediğimde bile, Chatgpt ile bir saatten fazla uğraştım. Yapay zeka, Instagram'da bir şey yapmak için koda ihtiyacım olduğunu anlamıyor gibi görünüyor. Dizüstü bilgisayarımda neye tıklarsam tıklayayım, Instagram bana asla alamadığım bir kod göndermeye çalışıyor.

Aynı e-posta adresiyle açtığım ikinci hesabım yakın zamanda bloke edildi. O zamanlar bir sorun yaşandı çünkü aynı e-posta adresiyle ikinci bir hesap açamazsınız. Chatgpt'ye göre Instagram bu yüzden kafası karışmış ve bana kod gönderemiyor. E-posta adresini değiştirmeyi zaten denedim, ancak ayarlara göz atmak için her zaman önce bu kodu girmem gerekiyor.

Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Başka ne yapacağımı gerçekten bilmediğim için, bana bir teknoloji dehası yardımcı olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Yardım alabileceğiniz tek kişi muhtemelen Instagram'ın destek ekibi olurdu.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri