Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

İnternetiniz yarın öğleden sonraya kadar kesilse ne yapardınız?

İnternet bir günlüğüne tamamen kesilse hayatınızda ne değişirdi?

• Günlük işler tamamen aksardı

Oy: 3 30.0%
  • İş, okul veya iletişim açısından büyük bir problem olurdu

Oy: 0 0.0%
  • İnternet olmadan da bir gün idare ederdim

Oy: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

fatmayildiz

Kayıtlı Kullanıcı
Şöyle bir düşünelim. Diyelim ki şu anda kullandığınız bilgisayar veya cep telefonunda internet bağlantısı tamamen kesildi ve en azından yarın öğleden sonraya kadar geri gelmeyecek. Bu durum sizin için ne kadar sorun olurdu?

Artık çoğumuz internete çok bağımlı hale geldik. Bankacılık işlemleri, mesajlaşma, sosyal medya, oyunlar, iş toplantıları hatta alışveriş bile internet üzerinden yapılıyor.

İnternet olmadan da bir gün idare ederdim oyumu kullandım idare edebilirizz internet olmadan eskiden internet yokken insanlar daha huzurluydu hem.

Geceleri uyuyorum ve gündüzleri başka şeylerle mutlu bir şekilde vakit geçirebiliyorum sürekli bilgisayara veya cep telefonuna yapışık kalmak zorunda değilim.

Daha kötüsünü düşünüyorum dürüst olmak gerekirse, elektrik tamamen kesilirse benim için çok daha kötü olurdu. İşte o zaman hayatımızın her alanında teknolojiye ne kadar bağımlı hale geldiğimizi gerçekten anlıyorsunuz. Bu durum evde başlıyor örneğin, elektrik olmadan ısıtma sistemi çalışmazdı. Dışarıda da devam ederdi, çünkü bankalar bile çalışmazdı, benzin istasyonları tamamen devre dışı kalırdı ve normal market alışverişi bile imkansız olurdu. Ama internetin kesilmesi dışında bir sorun yoksa, oldukça rahatım çünkü arkadaşımın kütüphanesindeki 300 oyun ve kendi disklerimle bu açığı kolayca kapatabiliyorum.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri